You are here

Blog

Inspirerende akkurat nå

Yes. Jeg er svak for tørkler i alle mulige utgaver, både til meg og ham. Dette sommerbildet fra Caramel baby & child... la oss bare si at det fikk hodet til å jobbe:Gjett om vi skal ha tørkle på hodet i sommer!

Jo eldre gutten blir, jo vanskeligere synes jeg det er med hodeplagg i sola. Fine solhatter (a la ensfargede bøttehatter med bra snitt) stopper gjerne på små størrelser. Klart et bomullstørkle må bli løsningen. Gudene skal vite at dem har vi i hvert fall nok av her hjemme...

  • Tørkler utgjør et rimelig og superenkelt særpreg. Både for gutter og jenter gjennom sommermåndene.
  • I halsen til t-skjorta, og selvsagt også til sommerkjolen!
  • På hodet som en sløyfe eller hårbånd til jente. Eller som piratbundet utgave til dem begge (barnet på Caramels bilde er ei jente).

Bonton kjører hardt på tørkler både til jentenes kjoler, og guttenes gensere og shorts.

Hvor finner man de fineste tørklene til barna?'

  1. I bruktbutikker. Fretex og andre second hand-steder bugner over av såkalte bandanas og unike tørkler. Det første jeg gjør å sjekke ut skjerfkurvene deres når jeg kommer inn i en.
  2. Zara har mange sommerskjerf også til guttegarderoben. Luk bort dem som er i kunststoffer og gå for bomullsvariantene.
  3. På reise. Vi stikker alltid innom en butikk som fører Bonton, Scotch R'belle eller liknende når vi er på ferie. Om pengeboka ikke tillater skjorter til 700 kroner, så tåler den et skjerf til 200, og skjerfet varer dessuten i årevis.

Bare se så mye vi har brukt vårt grønnturkise fra Bonton, m.fl.

Våre sommertørkler, et tilbakeblikk:

Turkise: Fra bruktbutikk i Stockholm. Fra reisen vår i dette innlegget.

Rødt: Til enkel, beige strikk. Tørkle fra Fretex.

Vårt elskelige turkisegrønne, fra Bonton. Mer bilder i dette og i dette innlegget.
Molly
med mintgrønt sommerskjerf som jeg tok med hjem fra den Stockholms Stadsmission (en av mine favorittbruktbutikker). Fra blåbærinnlegget her.


Herman og Molly.
H i turkise, fradette innlegget på sommerøya.

// On my mind right now. Inspired by Caramel baby & child I will most definetly take the many bandanas in our house to new heights this summer.

Ukens utland

Vi går mot vår og lite understreker vel bedre nettopp det, enn disse bildene fra Le Carrousel:Dere vet jo at jeg er blitt glad i merket. Hvor mye vi har brukt seleshortsen og libertyskjortene herfra til Herman de siste somrene - (og vintrene).

Bak merket står (som nevnt før) fembarnsmamma Marie Renier. Denne gangen har hun teamet opp med en annen, fransk supermamma: Aurélie Lécuyer bak bloggen ledansla. Aurélie er trebarnsmor, stylist og elsket av barne- og interiørverdenen for sine foto og sammensetninger. På bildene her ser vi minstejenta hennes, Blanche på 10 måneder.
Libertystoffer, sett med LeCarrousels øyne.

Våre favoritt combi-bloomers har tatt steget fra ull til tynn denim denne sommeren. Og enda bedre er det kanskje at LeCarrousel nå er å finne i Norge? Så man slipper bestille helt fra Frankrike.  Finnes hos Nord-Design.

// Aurélie Lécuyer and ledansla for LeCarrousel, SS14.

blog_tag: 

Mammagarderobe: Trappepause

Det er aldri så hyggelig som når han lille fyren her kommer innom meg på jobb. Da kan vi sitte sammen i trappa og skravle. Tulle litt, og spise scones.


Jeg er et t-shirt og jeans-menneske. Da hjelper det å være tilsvarende glad i dressy saker. Med kåpe over og hæler til, blir det jobbuniformen min. Da får antrekket den balansen jeg alltid higer etter. Ikke for mye, ikke for lite.

Jakkekåpe: H&M (her). Jeans: Bik Bok. T-shirt: H&M (herreavdelingen, ikke i år), grå veske i skinn: Vivikes, pumps: Zara og solbriller: Ray Ban.

Herman har peacoat fra Ko-ko-ko shop (etsy),hvit trøye i bambus fra Optimist of Norway. Kardigan i merinoull fra Poppy Rose hos Min Lille Skatt. Bukser i fløyel fra Serendipity (på halv pris hos Kids Steen & Strøm), tørkle fra Bonton og boots i skinn fra Angulus (SS14).

Tips: Jeg er alltid på utkikk etter fine guttesokker. I vårmånendene kan noe så enkelt være det lille ekstra. De Herman har her kommer i fempack med ulike grå og sorte striper. Brede og tynne. Liker! Hos H&M her.
// One more from my working mom wardrobe-series. Brands me: H&M (blazer and t-shrirt). Bik Bok (jeans). Vivikes (Leather bag). Zara (pumps) and Ray-Ban (sunglasses). Brands H: Ko-ko-ko Kids on Etsy (peacoat). Optimist of Norway (top). Poppy Rose (card). Bonton (scarf). Serendipity (velvet trousers). Angulus (boots). H&M (striped socks).

Pages