You are here

Blog

Mammagarderobe: The perfect tshirt

Jeg har så vidt luftet denne allerede. Dere så den i feriebag'en min. Men den er for bra til ikke å hentes frem en gang til. Jeg kommer til å bo i denne tskjorta i sommer.

Alle foto: Helena Krekling

I detaljene: Det er noe med gleden over å finne også forseggjorte plagg til en god penge. Ofte har det vært detaljene (den lille ekstra borden, den litt utypiske sømmen eller knappevalget) som har skilt et dyrt fra et billig. For barneklær er det dog ofte slik at det er materialvalget som utgjør forskjellen (ull versus akryl), men det gjelder ikke alltid for voksenklærne. Jeg har hvite skjorter til 1500 (Acne) og til 199 (H&M) som begge er laget i 100 prosent polyester. Uansett ser det ut til at kjedene kommer mer og mer på banen med de små detaljene.

Denne lyseblå er fra Lindex. Av typen som ga meg et lite hopp i hjertet når jeg så den med sine vide ermer med raglansøm, og det tynne stoffet i kontrast til sportstrøye-bord i halsen. Den er en kort modell, og jeg orker ikke magekorte saker, så jeg valgte en størrelse større enn jeg ellers ville. Kommer også i hvitt.

Hvite bukser med høyt liv er i resirkulerte materialer, fra H&Ms Exclusivekolleksjon i fjor. Hvite pumps fra Zara. Sort lærbånd som jeg alltid kupper med meg hjem ra utlandets markeder.


// A Mom's Wardrobe post. I'm always looking for the perfect tee. This spring I've most definetly found it. And at a good price too! Blue shirt: Lindex. Trousers: H&M Exclusive Collection. Pumps: Zara. All photos: Helena Krekling

blog_tag: 

On my mind

Aldri før har potteplanter vært så hot. Vel, i hvert fall ikke siden kaktusene og palmetrærne i de 1000 hjem på 1980-tallet.Vanligvis sliter jeg med å omfavne gjenkomsten til trender jeg selv husker fra fortiden (som Adidas-slippere med sokker i). Men blomster! O'boy har jeg grønt på hjernen akkurat nå. Jeg vil gjerne la dem henge fra taket, øverst i vinduet, pryde hele trappa ute, stå i bokhylla - eller på rekke på en benk eller krakk. I helgen har jeg sannelig vært ute og kjøpt noen, ikke bare til hagen. Nå skal jeg gå løs på stua hjemme, med disse bildene som inspirasjon.

Si meg: Hvorfor har vi ikke hatt mer potteplanter i livet før?// On my mind: Flowers.

blog_tag: 

Blomsterbarn

Om noen lurer på hvor vi har tilbragt helga, så er det altså her. I blomsterbedet.Sommer i april. Som nordlending lar jeg meg aldri slutte å begeistre over dette fenomenet. Da jeg tittet på plommetreet i går var det ikke en blomst på det. I dag er det hvitdekket og vakkert. Vi naboene, med vesle Elisabeth i spissen, har brukt sommerhelga i Oslo på å sette hagen i stand. Plante i titalls terracottapotter, luke det kjedelige ugresset - og sørge for spise alle måltider utendørs. Det gjelder å nyte hver stråle. Hvem vet hvor lenge det varer.

Jeg dro rett fra Marokko til kongress med EasyTran og EasyMed i Stavanger denne uken. Da kan dere tro at å omsider sove i egen seng har vært særdeles kjærkomment.

Det lukter sååå godt. Kan de spises og?
Elisabeth (11 mnd) har på kyse med hvitt silkebånd etter mønster fra Ministrikk.no her.

Den er strikket i Lille Lerke. Mitt absolutte favorittsommergarn just nuh. I det garnet har babyen fått en lue som brukes på kalde vårdager så vel som solhatt på disse varme. Egyptisk bomull gjør den sommrlig, mens myk merinoull gir garnet elastitet, så det ikke blir så uformelig og slapt som bomull kan være.

Sommerdrakt med blå blomster i økologisk bomull har Elisabeths mamma kjøpt på halv pris her.

Herman har t-skjorte fra Le Carrousel Paris. Blå linshorts fra Poppy Rose. Og forøvrig har han pyntet alle husets kroker (og naboens) med små vannglass med hestehover i.

// An outdoor weekend. My little neighbour, Elisabeth, is wearing the "3 in 1 bonnet", made from the pattern on Ministrikk.no. Romper: Serendipity. H has Le Carrousel T-shirt and blue Poppy Rose linen shorts.

Pages