You are here

Blog

SOMMERTIDER

Det er ikke noe som å være 4 år. Løpe i en bakgård en sommerdag. Ha hverandre. Disse bildene utgjør et av mine beste ferieminner noensinne. Snart skal vi (Herman, Lars og jeg) ut på ferietur med Josefine og Frøken kanin igjen.Og i det et nytt sommermønster fra Ministrikk står for døra, er det på tide å dele bilder fra familiealbumet. Det som viser den shortsen som skal være med oss i tykt og tynt de neste ukene. Her er Nordic Summer Shorts, med minner om en barndoms sommer.

Norske-ruter møter eksotiske ruter. Print på print.Du og jeg, Frøken Kanin. Du og jeg.Mønsteret på Hermans strikkeshorts finner du her. Til superkupp-pris, nå som det er ferie og det hele.

Shortsen har litt av en historie, fortellingen skal få sitt eget innlegg i morgen. Trøyen i bambus: Optimist of Norway, sandaler: Pepe Shoes.

Josefine (3) har Dansekjolen i en liten størrelse (blir til sommergenser). Leopardleggings fra Me too, blondesokker og vintage Mary Janes kjøpt via Etsy. Det er så gøy når mamma Siv setter sammen tøy jeg selv har stylet tidligere. Det blir så annerledes. Så ufattelig gøy å se hvor funky, kul og barnlig vakker hun gjør nostalgien i snittene via annet tilbehør.

// Summer Playtime. A backyard full of atmosphere and joy. A knitted summer shorts.


Hedvig

En kurv av tvinnet siv. En krakk håndflettet av berberkvinner. Et håndstrikket babysett i mykeste merino.

En nyfødt jente. Livet. Her er en fotoserie fra meg  - og vesle Hedvig på 8 uker kledd i Hentesettet.

Spinn det, tvinn det, knepp det. Eller knyt det.

Sååå trøttJeg har drømt der om å sette knyting i ryggen på Ministrikks Hentesett. For en liten søtnos jeg hadde å ta den på, da det omsider var gjort.

Hedvig er den nyfødte lillesøsteren til Albin som var med i Guttestrikkeboka, og her har hun på flettegenser og bleieshorts i størrelse 3- 6 mnd. Noe å vokse inn i, klær man har gjennom mange av de første månedene. Akkurat slik det skal være, når noen har lagt ned så mye tid i strikke de små.

De bittesmå, turkise skoene i lær er et annet kapittel. Jeg er helt forelsket i dem og det faktum at det lages små saker som ser ut som sko, men helt uten såler og med alle kvalitetene til en liten baytøffel mer enn en sko. Hos La Coqueta, på salg under tollgrensa og det hele her.

// Ministrikks Buttons back-set turned to Bows back. And La Coqueta leather baby shoes. A photo series from me and tiny Hedvig.

blog_tag: 

Dagens jentekupp

Da jeg var på sommerfest hos mamma Marte fredag, snoket jeg gjennom datteren Mollys nye sommerklær. Det første jeg dro ut av den vesle bunken var dette. Det vakreste, kuleste - og billigste. Dette bohoskjørtet med vevd blonde kvalifiserer på alle måter til dagens beste kupp. 129 kroner, hos H&M her.

Det kommer i str 92 - 140, og jeg ville selvsagt kjøpt det lite heller enn for stort. Strikken gjør at det passer i livet, og det får den perfekte vintagelengden.

Bruk til: H&M har satt den til strikket/heklet sommergenser. Ikke verst.

Jeg tenker selvsagt også straks på den nydelige sommerjenta med knestrømper til og blomster i håret, fra dette innlegget. Yes, jeg ville tatt på hvit bluse til. En i samme, bohemske stil som skjørtet.

// Today's best little boho on budget. From H&M.

blog_tag: 

Pages