Jeg gir bort barneklærne våre!

Book datoen: Det er altså duket for tidenes første barneklærkveld på Fretex. Jeg gir nå bort det ene og det andre av våre kjæreste plagg og skulle jeg ønske at alle, alle dere bodde i Oslo, kjære lesere. Slik at jeg kunne fått møtt hver og en av dere som har lyst til å stikke innom.

Onsdag 25. september, fra klokken 19 - 21, åpner altså Fretex på Grünerløkka dørene til stor barneklærkveld med brukte skatter.


Og jeg er ikke alene. Disse superjentene her er med på å fylle opp butikken. Designer og blogger Maria Skappel har funnet frem tøy fra skapet til sine to jenter på fire og ett. StyleMag-redaktør og blogger Celine Aagaard gjør det samme med saker etter sin gutt. Han er jevngammel med min.

Jeg har donert masser med klær fra Hermans garderobe og tøy som er brukt i diverse stylinger (det vil si jentetøy også). Du vil finne merker som Wheat, Marmar Copenhagen, Christina Rohde, MeMini, Mole - Little Norway, Hummel, LeCarrousel, masse hjemmestrikk og selvsagt et og annet H&M/Zara-plagg som jeg synes er så fint at det må få leve videre.

I tillegg har vi funnet våre favoritter fra Fretex sitt skattelager. På bildene under her var jeg og Maria forleden oppe på det store sentrallageret til Fretex på Østlandet. Jeg har aldri vært her før og det var litt av opplevelse. Her kommer det ukentlig tonnevis med tøy inn og det som kan brukes sorteres ut til butikkene. Dere skulle sett den jobben de gjør, og det rommet med barneklær... Vintage strikk, de skjønneste kjolene, kåpene, kysene og genserne. Vi har plukket våre favoritter blant alt dette slik at det henger der i butikken den kvelden dere kommer.

Weee! Se islendingen! Skulle så gjerne ha kjøpt med meg rubbel og bit hjem til vårt egen skap, haha. Men slikt hadde det jo ikke blitt noen kul kveld ut av. Denne godbiten vil henge der til rundt 100-lappen.

 

Jentemammaer, se på denne! I ren ull og med messingknapper. Ser dere hvor fin jeg synes den er? Hvor hoppende glad jeg ble da jeg fant den?
Masse ull. Strikk. Kvalitet til en superpenge. Som jeg håper å se dere alle der. Ta med venner og kjente og spread the word.

Jeg kommer definitivt, kommer du? :)

Fotokredit: De to øverste bildene er tatt av Super-Krekling.

// Ready for our vintage kids wear night at Norwegian second hand shop, Fretex. Together with Norwegian fashion bloggers Maria Skappel and Celine Aagaard, I've collected old treasuers and good kidswear brands for this night in Oslo.