Maria er vår EasyTran-baby

Si hei til lille Maria, hele Norges nye tranunge! Jakten på EasyTran-babyen er nå avsluttet og det er dette vesle sjarmtrollet på snart ti måneder som blir å se på våre pakninger.Over 170 000 stemmer har kommet inn og flere hundre barn har vært med. Maria stakk av med 5789 stemmer og endte blant topp 20-finalistene. Juryen syntes at bildet, som mamma Therese hadde sendt inn (nederst i innlegget), fikk frem et skikkelig tranansikt med livlig og sunn krabat. Mamma kan da også fortelle at det er nettopp det Maria er.

- Bildet i konkurransen ble tatt på stellebordet da hun var fem måneder. Vesla er en liten apekatt og det en utfordring å ta "normale" foto av henne, hun er en skjønn propell som setter huset på hodet fra morgen til kveld. Aldri i ro, men alltid sjarmerende rampete og med et smil og en latter som sitter løst, sier mammaen og ler.Vesla bor på tettstedet Råholt i Eidsvoll kommune sammen med mamma'n sin og storebror Marcus på 11 år. Pappa Kjetil bor i Oslo. Storebroren til Maria har autisme og mamma var veldig spent på hvordan han ville ta det å få en lillesøster.

- Jeg hadde visst ingenting å grue meg til. Han har forgudet søsteren sin fra første gang han så henne! Han passer på og er den store beskytteren hennes. Selv liker han ikke kos eller kjærtegn, og mamma får knapt et par klemmer i året. Men han knuger Maria inntil seg og jeg hører ham hviske at "storebror elsker deg". Gjett om hun får mange koser! De er helskjønne sammen. Maria gjengjelder følelsene og viser alt voldsom beundring for broren sin, sier Therese.

Mammaen oppdaget EasyTran-konkurransen via Facebook og en bekjent som hadde meldt på sitt barn også. Hun var inne for å stemme på ham og tenkte at hun ville hive seg med hun også.

- Maria får (litt motvillig) tran hver dag, sier mammaen. Hun er jo blitt 10 måneder nå, men vi hadde ikke klart å få det i henne uten EasyTran! Den er også gull verdt når vi må ta medisiner.
Her er bildet som mamma Therese sendte inn. Jeg og Linda gratulerer Maria så mye med seieren! Og gleder oss som bare det til å få en ekte baby på pakningen vår. Til høsten har også kjeden Boots tatt inn EasyTran, og det betyr at Maria blir å se i samtlige apotekkjeder i Norge. Hjertelig takk til absolutt alle som har blitt med i konkurransen. Dette må gjentas.