You are here

Om meg

Charlott Pettersen (32)

(Also in English below)

Om meg: Mangeårig journalist og blogger, blant annet med bakgrunn som reportasjeleder i Dagbladet hvor jeg har ledet flere store prosjekter innenfor temaene mote, kjendis og nyheter. Har blogget siden 2010. Gründer av barneproduktet EasyTran og Norges første nettside for strikk til barn, Minitrikk.no. I dag bladet Mammas moteprofil. Høsten 2013 kom min første bok "Den store guttestrikkeboka"ut. Her er det fullt fokus på fine strikkeklær til gutta (klær som jentene selvsagt kan låne). Denne høsten er en ny strikkebok på plass: "Strikk til MAMMA og MINI". Her deler noen av landets fremste strikke- og barneklærmødre sine favorittmønstre til stor og liten. Har alltid fokus på utviklingen av nye konsepter, sterkt forankret i sosiale medier.

Familien:
Mamma til vesle Herman (født i jan. 2010), gift med Lars. Bor i Oslo.

Bloggen: 
En blogg om klær til både mamma og mini. Undetregnede er over gjennomsnittet vill etter strikket barnetøy. Graver og gaver i gamle mønstre... Bloggen er i dag Norges største på barneklær. (PS: Gutteklær er en undervurert greie!)

Fotokredit: Helena Krekling.

// Charlottpettersen.no: Boy's mom, journalist, fashionblogger for magazine Mamma. Author of vintage kids patterns book "Den store guttestrikkeboka" and my new one "Strikk til mamma og mini". Living and loving in Oslo. Want to know more? Here's an interview with me at british blog LaCoqueta.