Skifter bleier om natten

You are here

Hun har seks barn, er filmdiva og har råd til å la være. Men Angelina liker å stå opp om natten med de små.

– Innerst inne er jeg en veldig emosjonell og ydmyk mor, som står opp om natta og skifter bleier på barna mine, forteller den suksessrike skuespilleren Angelina Jolie.

Med en ungeflokk på seks, en strålende filmkarriere og en mann som heter Brad Pitt, er Jolie en av verdens mest kjente mammaer. På hjemmebane blir hun stadig utfordret av barna, som særlig er nysgjerrige på sin egen opprinnelse.

– Det viktigste av alt er å kjenne sine egne barn, sier hun.

MAMMA har fått eksklusiv tilgang på intervjuet seksbarnsmoren har gjort i forbindelse med lanseringen av Kung Fu Panda 2 på dvd og Blu-ray. Der har hun nemlig stemmen til «Tigress», som hun portretterer for andre gang.

– Faktisk så var det enda morsommere å gi stemme til Tigress denne gangen, fordi nå kjente jeg de andre på settet godt, og rollene har jo også en felles karakterutvikling, sier Angelina Jolie.

FAMILIEKJÆR FILMDIVA.

Selv om hun kan velge og vrake i filmroller, er rollen som Tigress i filmene om den tykke, runde pandaen Po, en av dem hun liker best, mye fordi den minner henne om hennes egen familiesituasjon.

– Det fine ved historien er at den handler om det å finne seg selv, og erkjenne at du kan bli det du vil i livet, uavhengig av hvordan du ser ut eller hvor du kommer fra. Denne filmen handler også mye om familie, og hvordan de alltid er der for deg.

– For det er jo i hjemmet den virkelige kjærligheten rår. Uansett hvordan fortiden din ser ut, så har du en ny sjanse nå – det handler om å innse at man kan bruke fortiden til å bli sterkere i fremtiden.

JAKTER PÅ INDRE FRED.

Jolie har tre adopterte barn, Maddox fra Kambodsja, Zahara fra Etiopia og Pax fra Vietnam. Med Brad Pitt har hun også tre biologiske barn, datteren Shiloh og tvillingene Knox og Vivienne. Overalt hvor den fargerike familien beveger seg henger fotografene på slep. Likevel er Angelina opptatt av å være en vanlig mor.

På spørsmål om hvordan hun som mor finner sin indre fred, svarer hun:

– For foreldre, er det å våkne og vite at barnet ditt er friskt det viktigste, og det gir meg sjelefred, sier Jolie, som innrømmer at det til tider er livlig hjemme.

– Barn forbindes ofte med kaos og mas, men jeg tror at det å finne indre fred er en del av vår menneskelige reise, og at det er noe som pågår kontinuerlig gjennom oppveksten. Vi jakter alle på det, og iblant så oppnår vi det, mister det, og jakter på det igjen, men for meg handler det mest av alt om å vite at de jeg setter høyest er friske og tilfreds. Det er den beste følelsen.

LÆRE BARNA VERDIER.

Så inspirert av Kung Fu Panda filmene er familien til Angelina Jolie blitt, at guttene i barneflokken har begynt på kampsport.

– Guttene mine har begynt på martial art-kurs og det har vært veldig bra for dem. Gutter er jo gutter, og de har et høyt energinivå, derfor har det vært fantastisk å se hvordan kampsporten har lært dem disiplin, respekt og kroppskontroll.

– Vi må guide barna og hjelpe dem til å forstå hvem som er de gode og onde, hvilke verdier som er rette og gale. Det er denne filmen med på å hjelpe dem til å forstå, sier den vakre seksbarnsmoren.

 

---

Stats read: 
477
Stats like: 
0
↓ Artikkelen fortsetter under