I sommersola

En sommerklærserie:

Gutt og jente. Etniske trykk, på den skandinaviske måten. - Nei, nei, nei, roper mannen. Det er ikke slik du gjør det.

Jeg har akkurat kjøpt skjerf til Herman. Håndvevd og finfint. I kofferten har vi bare med én stykk guttehatt for å beskytte oss mot sola (fine sommerhodeplagg til gutt er vanskeligere dess eldre han blir), og jeg er for øyeblikket inspirert av Sahara-måten å løse det på. Men mor vet altså ikke hvordan en ekte berber gjør det... Mannen vi tilfeldig passerer kommer til unnsetning.

Kanoner og jern-nøkler. Helt ok å være fangevokter på fortet her.

Det er ikke vanskelig å relatere seg til sommerklær nå. I det vi er tilbake i Oslo. Vi har hengt ute i hagen hjemme i t-skjorta hele morgenen og det føles med ett som vi har hatt tidenes sommerferie, midt i påsken.

Hermans skjorte er fra Pierrot la Lune (finnes her i Norge). Linshorts fra Poppy Rose. Sandaler fra Pepe Shoes (kjøpt på salg fra Elias & Grace).

Jentekragen er fra Pierrot la Lune. Den hvite blondekjolen på snora er en egentlig en bluse fra H&M. Jeg synes den er mye finere som kort kjole og ville lett forsøkt meg på str. 6 år (bildet) til en treåring. Det går med slike snitt.
Sitter forøvrig og går gjennom bilder fra turen vår. Oioi, så mye. Noen av dem er allerede delt underveis, da med klær i fokus. Men jeg lover å fortelle litt om å reise, å bo og generelt henge med unger i Marokko. Komme med noen gode tips og råd som dere kan hente frem, om dere noen gang hiver dere på flyet til Marrakesh selv. Coming up snart.

// Summer is here. Not only in Morrocco. Even Oslo has tuned in on some kind of summer weather. We. Are. Ready! Boy's shirt and girl's collar: Pierrot la Lune. Linen shorts: Poppy Rose. Sandals: Pepe Shoes. Scarf: Morroccan hand made. Girls white lace dress: H&M.