Karamellgutta

Hver nye sesong må jeg visst ha et slikt innlegg. For det blir ikke så mye mer inspirerende for gutta våre enn det som er å oppdrive hos britiske Caramel Baby & Child.Når jeg ser høsten fra dem nå får jeg lyst til å sporenstreks hive meg på et fly til London og vandre rundt i en av de mange Caramel-butikkene. Bli inspirert. Men herremin, skal jeg ta fly dit i tillegg sier det seg selv at jeg ikke har råd til så mye som en genser. De er ikke billige, men til gjengjeld lager de alle klærne i 100 prosent merinoull, bomull etc. Som den retro pologenseren her med sennepsgul hals. I ull. Ingen akryl og andre tullestoffer. (I Norge finnes noen av klærne deres hos Barna i gata i Sandnes).

Ellers kan man bruke bildene til å bare drømme seg bort, sette sammen likende antrekk med det man greier få tak i rundt om. Kanskje strikke selv.Ja, takk til fløyel og flaskegrønne farger. Kjenner jeg er veldig glad for at jeg kjøpte den marineblå fløyelsbuksa fra Mini Rodini (på kraftig salg sist vinter) såpass stor at den varer i år og. Skal jommen putte strikk, fine sokker og desertboots til den.

Ikke reint dumt til jentene heller. Et lite, mintfarget strikket skjerf i alpakka til å sprite opp duse jordfarger? Så fint!

Minner meg enda en gang om at H&M kommer med blå strømpebukser i sin All for Children-kolleksjon om en drøy måned. Får man storejenta også til å bruke kyse på hodet? (Neppe, men man kan jo forsøke på dem opp til fem år, i hvert fall :) Jeg skal helt klart hive meg rundt og strikke toppluene fra Guttestrikkeboka i todelt farge, gjerne i kombien sennepsgult og kakaobrun. Denne i merinoull fra Caramel Baby & Child ligger på omlag 500 norske kroner via nettsidene deres.
Men babyen kan bruke kyse! Gjett om jeg må få strikket den fra s. 102 i boka lyseblått. Den gule kjoletoppen her ligger på 600 kroner hos det britiske merket.

Vinrødt er med i år også. Det minner meg om at de petrolfargede buksene som Herman har i siste Mamma-spalten også kommer i vinrødt i butikk snart.

// Caramel & Child, more inspiring boy's outfits are almost impossible to find. I love.

blog_tag: