Ohlala!

Det ville franskmennene ha sagt. Og jeg kan ikke gjøre annet enn å bringe dere bilder fra sommeren hos (nettopp) franske La Princesse au petit pois.

Navnet på merket betyr intet annet enn "Prinsessen på erten", og gjett om dette er litt av en eventyrkolleksjon. Selv om det skulle være sånn passe lett for oss nordmenn å få tak i klærne herfra, så blir i hvert fall jeg superinspirert av bildene i seg selv.


Ja, til mer sorte barneklær just nu!

(Slik kattemaske kan du forøvrig lage selv. Strååålende kostyme, med den hvite kjolen til, til festen i barnehagen. Her er en slik som vi laget for litt siden).


Gutter i skikkelige ballongshorts <3 (Kjørelua med brillene finnes blant annet hos Sprell, vet jeg. Finnes på nett her).
Så enkelt, så fint. Knytt gule bånd i flettene og ha til den ensfargede kjolen. Bånd og border fås i metervare hos sybutikkene.

Nettbutikken til Princesse au petit pois finner du her. Bloomers/shorts finnes til omlag 240 kroner, de fantastiske kysene (min favoritt er den sorte og den med grafisk mønster) til 280. jeg vet ikke om de sender til Norge, men jeg har god erfaring med å maile utelandske butikker først og spørre. Er du heldig trekker de fra fransk moms, så ender de kanskje ned under den dumme tollgrensa? (Og guttemammaer, denne linshortsen...Sukk).

// La Princesse au petit pois. You french, you really know what you are doing when it comes to kids style. Me love.