Poppy Rose

Det aller beste med å runde et nytt år er at verdens barnemerker slipper vårens bilder. En lovnad om varmere og lysere tider, selv om det fortsatt er (grå) vinter der ute. Her er en av dem jeg venter aller mest på. Danske Poppy Rose:Guttemammafryd: Poppy Rose er en av dem som tar også de delikate, superheltfrie gutteklærne på alvor. Kvaliteten i stoffene deres er langt over snittet for barneklær. Jeg ønsker meg alt i dette bildet. Og jeansene er et must. Fine guttebukser med barnlig snitt vokser ikke på trær.Kjolen! Hjelp, så fin. Endelig en som ikke går til langt nedpå leggene. (Jeg vet at denne kommer inn hos Minlilleskatt.no).
Både Poppy Rose og landesøsteren Marmar har print som begge minner om dette i sommer. Poppy Rose bruker Libertystoffer, mens Marmar lager sine egne print.

Jentekragen. Akk.


Babyshorts: Hvert år kommer de med den klassiske modellen sin. Jeg krysser fingrene for at noen av butikkene har valgt de grå/marineblå i fløyel også. Et fantastisk plagg for små babygutter også.
Min Lille Skatt (på nett her) fører merket og får inn mye fra denne kolleksjonen. Barna i gata i Sandnes fører også (ikke nettbutikk).

// Danish Poppy Rose, SS 14.

blog_tag: